Over ons

ALL YOU CAN EAT in Stijl | Restaurant BLU
Welkom bij de nieuwste culinaire hotspot van Tilburg! Restaurant BLU, Fusion ALL YOU CAN EAT.

Wegens succes, een nieuw concept. Wij krijgen vaak de vraag vanuit de gast of het ook mogelijk is om op basis van kleinere porties meerdere gerechten te bestellen. Met dit in ons achterhoofd zijn wij gaan brainstormen en zijn we tot de conclusie gekomen om er een Fusion ALL YOU CAN EAT van te maken.
Voor een vast bedrag kunt u zonder tijdslimiet onbeperkt genieten van de hedendaagse kwalitatieve Franse, maar ook Aziatische keuken.

Restaurant BLU biedt een honderdtal aan gerechten om er zeker van te zijn dat er voor iedereen keuze genoeg is. Wij bieden namelijk naast verschillende soorten sushi ook vele andere vis- en vleesgerechten zodat elke gast zijn of haar favoriete gerecht bij ons kan nuttigen.

Naast het beleven van verfijnde smaaksensaties bij Restaurant BLU Fusion ALL YOU CAN EAT hebben wij ook diverse mogelijkheden ontwikkeld voor iedere gelegenheid.
Het bedrijfsuitje van de zaak, dat intieme etentje met z’n tweeën, die zakelijke lunch op niveau. Voor iedere activiteit is Restaurant BLU bij uitstek de locatie om voor te kiezen. Als de gast maar de deur uit gaat met een ongekend prettige beleving.
Heeft u speciale wensen, bel ons om de wensen te bespreken. Wij zullen ons best doen om de wensen waar te maken.

Restaurant BLU Fusion ALL YOU CAN EAT is zeer makkelijk bereikbaar en gevestigd aan het Pieter Vreedeplein 9 te Tilburg. Als gast is er voldoende mogelijkheid om te parkeren. Ook heeft Restaurant BLU een sfeervol terras dat geschikt is voor zowel de zomer- als wintermaanden.

Schuif aan en geniet van het moderne Fusion ALL YOU CAN EAT concept met daarin de Franse- en Aziatische keuken voor een vaste prijs.

Reserveer snel uw tafel!